Eriacta 100

Eriacta 100

Eriacta 100

  • €20.50

  • Brand:
    RANBAXY
  • Saatavuus:
    Varastossa

Eriacta 100: Kattava opas

Eriacta 100 on farmaseuttinen lääkeaine, joka on yleisesti tunnettu apuna erektiohäiriön (ED) hoidossa. Se on Ranbaxy Laboratories Limited -nimisen tunnetun lääkeyrityksen tuote. Eriacta 100:n pääasiallinen vaikuttava aine on sildenafiilisitraatti, voimakas ja selektiivinen cGMP-spesifisen fosfodiesteraasi tyyppi 5 (PDE5) estäjä. Tämä PDE5-estäjä parantaa verenkiertoa penikseen, auttaen siten saavuttamaan ja ylläpitämään seksuaaliseen toimintaan sopivaa erektiota.

 

Eriacta 100:n hyödyt

Eriacta 100:n hyödyt keskittyvät pääasiassa sen tehokkaaseen vaikutukseen erektiohäiriön hoidossa. Se tarjoaa miehille ratkaisun erektion saavuttamisen jatkuvaan haasteeseen ja parantaa siten heidän seksuaalista suorituskykyään. Lisäämällä itseluottamusta se epäsuorasti parantaa emotionaalista hyvinvointia, vähentäen ahdistuksen ja masennuksen tunteita, jotka usein liittyvät ED:hen. Tämä voi johtaa kokonaisvaltaiseen elämänlaadun ja ihmissuhteiden paranemiseen.

 

Lisäksi Eriacta 100:n keskeinen ainesosa sildenafiiliä käytetään myös keuhkovaltimoverenpainetaudin (PAH) hoitoon, koska se rentouttaa verisuonia keuhkoissa ja siten parantaa verenkiertoa.

 

Eriacta 100:n annostus

Eriacta 100:n suositeltu aloitusannos on 50 mg, otettuna tarvittaessa noin tunti ennen seksuaalista aktiviteettia. Sitä voi kuitenkin ottaa mistä tahansa 4 tunnin ja 30 minuutin väliltä ennen seksuaalista aktiviteettia. Annosta voidaan nostaa enintään suositeltuun enimmäisannokseen 100 mg tai alentaa 25 mg:iin sen tehokkuuden ja siedettävyyden perusteella jokaiselle yksittäiselle potilaalle. Potilaiden ei tulisi ottaa enempää kuin yksi annos päivässä.

 

On tärkeää noudattaa terveydenhuollon ammattilaisen antamia ohjeita tämän lääkkeen käytössä. Jos sinulla on taustalla olevia sairauksia tai käytät muita lääkkeitä, ota yhteys terveydenhuollon ammattilaiseen välttääksesi mahdolliset vasta-aiheet.

 

Haittavaikutukset

Eriacta 100, kuten mikä tahansa muu lää ke, voi aiheuttaa mahdollisia haittavaikutuksia. Yleisiä haittavaikutuksia voivat olla päänsärky, kasvojen punoitus, ruoansulatushäiriöt, näön häiriöt, nenän tukkoisuus, selkäkipu, pahoinvointi, huimaus ja ihottuma.

 

Vakavammat haittavaikutukset, vaikka harvinaisempia, voivat sisältää erektion, joka ei mene pois (priapismi). Jos näin tapahtuu, on tärkeää hakea välitöntä lääketieteellistä apua. Toisena vakavana haittavaikutuksena voi esiintyä äkillinen näön menetys toisessa tai molemmissa silmissä tai äkillinen näkökyvyn heikentyminen tai menetys, joskus korvien soimisen ja huimauksen kanssa.

 

Kuten kaikkien lääkkeiden kohdalla, sinun tulisi keskustella mahdollisista haittavaikutuksista ja omasta terveydentilastasi terveydenhuollon ammattilaisesi kanssa.

 

Laillisen sildenafiilin löytäminen Suomessa

Suomessa sildenafiili, Eriacta 100:n vaikuttava aine, on reseptilääke. Tämä tarkoittaa, että sitä voi saada ainoastaan apteekista terveydenhuollon ammattilaisen antamalla voimassa olevalla reseptillä. Älä koskaan osta tätä lääkettä tuntemattomasta lähteestä, sillä se voi olla haitallista tai tehottomaksi oikeanlaisen säilytyksen puutteen tai mahdollisten väärennösten vuoksi.

 

Etäisillä alueilla asuville henkilöille tai niille, jotka eivät pysty käymään apteekissa paikan päällä, verkkokirjastot voivat olla kätevä ratkaisu. Varmista kuitenkin, että verkkokirjasto on luotettava, rekisteröity ja toimii Suomen lainsäädännön ja EU-standardien mukaisesti. Laillisten verkkokirjastojen verkkosivustoilla on yleensä näkyvissä sertifiointimerkki, ja ne vaativat voimassa olevan reseptin.

 

Lisäksi Suomessa toimivat digitaaliset terveyspalveluntarjoajat voivat tarjota etäkonsultaatioita, joissa voit keskustella oireistasi rekisteröidyn lääkärin kanssa ja tarvittaessa saada reseptin sildenafiilille.

 

Yhteenvetona voidaan todeta, että Eriacta 100:n aktiivisella aineosalla, sildenafiililla, on voimakas vaikutus erektiohäiriön hoidossa. Kuten kaikkien lääkkeiden kanssa, sitä tulisi kä tää käyttää vastuullisesti, tietoisena mahdollisista haittavaikutuksista, ja hankkia se vain laillisista ja luotettavista lähteistä.

Atribuutit
Paketti 3 nauhat x 4 pillereitä
Aine Sildenafil 100 mg
Merkki Ranbaxy

Kirjoita arvostelu

Huomautus: HTML ei ole käännetty!
    Huono           Hyvä